/ / Wowza / Bérletidíjas használat

Bérletidíjas használat

A korlátlan licenszek mellett lehetőség van a Wowza szervertermékeit bérletidíjas konstrukcióban használni.

A havonta kiszámlázott díj a felhasználás függvényében változik.

Wowza bérlés

 

Alapdíjak :

65 USD / hó   - Wowza Streaming Engine Pro

 

Mennyiségi kedvezmények :

Attól függően, hogy egyidőben hány licensz bérlése történik, sávosan csökken a havi bérleti díj. A díjcsökkenés az adott sáv feletti licenszekre érvényes, nem összevontan.

Streaming Engine díjszabás :

 Wowza szoftverek bérlése

Egy példa :  7 szerver esetén a havidíj = $65 x 4 + $60 x 3 = $440

A bérlés menete

Az előbbi gombra kattintva megnyílik a Wowza weboldalon a bevásárló kosár, ahol a havi előfizetés már be lett helyezve automatikusan. kattintsunk a Checkout gombra a folytatáshoz és regisztráljunk vagy jelentkezzünk be.

A regisztrációt követően módunk van megadni bankkártya adatainkat, amivel a havi díjakat fogjuk kifizetni.

Első alkalommal egy havi Streaming Engine díja a bankkártyánkról levonásra kerül. Amennyiben a tranzakció sikeres volt, megkapjuk az erről szóló számlát és a szerver licenszkódját emailben.

FIGYELEM! A licenszkódot ne adjuk ki a kezünk közül és gondoskodjunk róla, hogy más se férjen hozzá, mert valamennyi vele használt szerver licenszei után a havi bérleti díjat mi fogjuk fizetni!

Egyetlen licenszkód szükséges valamennyi szerver példányunk és valamennyi használt AddOn példányunk használatához. 

Az első havi Streaming Engine bérleti díja előre fizetendő. Amennyiben egy adott hónapban több Streaming Engine példányt használtunk, úgy az is utólag fizetendő. A további példányok illetve az AddOn-ok bérleti díja csak akkor kerül felszámításra, ha azokat ténylegesen aktiváltuk, használtuk is.

Számlázás

Amennyiben a regisztrációkor megadtuk az adatainkat, a rendszer elektronikus számlát (pdf) állít ki a részünkre minden alkalommal. Ezeket emailben is megkapjuk, de a 'My account / Invoices' menűpont alatt külön kilistázhatjuk és kinyomtathatjuk őket.

A bérlés befejezése

Amennyiben nem kívánjuk tovább bérelni a szoftvert, a bérlést külön le kell mondani, egyébként a havi Streaming Engine díj ismét kiszámlázásra kerül. A lemondást a 'My account / Payment options' alatt a 'cancel your subscription' hivatkozásra való kattintással lehet, miután ott megerősítettük a lemondás tényét és leírtuk az okát. A bérlés lemondásáról írásban (email) kapunk megerősítést.

Tovább >