/ XStream / XStream Live Streaming as a Service / Hogyan működik

Hogyan működik

Az ügyfél az általa előállított stream-et a tőlünk kapott webcímre juttatja el, mi pedig gondoskodunk a stream nézőkhöz történő eljuttatásáról.

A nézők az adást weboldalon keresztül vagy saját mobileszközükön nézhetik, a különböző eszközök eltérő sávszélesség igényét az adaptív bitrátás (ABR) technológia biztosítja. Az élő képet a nézők visszatekerhetik, megállíthatják vagy a felvett adást később újra megnézhetik (Video On Demand = VOD).

A weboldal lehet saját weboldal, ahol az általunk adott plugin-t beágyazva egyszerűen megjeleníthető az élőkép, de igény esetén testreszabott weboldalt is tudunk biztosítani. A weboldalba épített modul mobil weboldalon is müködhet változtatás nélkül.

Mobil alkalmazásként a nézők az XStream Live Pro alkalmazást tölthetik le (iOS és Android verzió), amelyet szintén egyedivé lehet varázsolni az ügyfél cégnevének, logójának, színeinek stb. megadásával. Lehetőséget biztosítunk az ügyfél webcímének AppStore-ba illetve Google Play áruházba történő átirányítására is, az automatikus letöltéshez.

Tovább >